BÜYÜKŞEHRİN ÇOÇUKLARI TOROSLAR’DA BULUŞUYOR

Okulumuz ve Toroslar Anadolu Lisesi ile birlikte hazırladığı ve temel amacı akran eğitimi ve farkındalık yaratma olan “Büyükşehrin Çocukları Toroslar ’da Buluşuyor” adlı projemizin birinci hareketliliği 28.03.2024 Perşembe günü Toroslar Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. Okulumuzda projeden görevli 7 öğrenci ve görevli öğretmenler Sevgi Rabia KAYA, Melek Aslan, Mustafa AYDIN, Özgür DAĞ ve Murat ÇELİK refakatinde gerçekleştirildi. Toroslar Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri önceliğinde öğrencilerimiz “İstasyon Çalışması, Voleybol, Basketbol ve Futbol” etkinlikleri gerçekleştirdi. Daha sonra Toroslar Anadolu Lisesi öğrencilerin hazırlamış oldukları ikramlıkları öğrencilerimizle birlikte paylaştılar. Okulumuzun hazırlamış olduğumuz “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” el broşürlerimizi Toroslar Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine dağıtarak farkındalık oluşturduk. 2 Nisan günü okulumuzda gerçekleştireceğimiz “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” programına Toroslar Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri davet ettik.

03-04-2024

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 13:26 - Görüntülenme: 6