Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda öğretmenlerimize özel program gerçekleştirildi. Okul Müdürümüzün başkanlığında organize edilen programda okul aile birliği başkanlarımız öğretmenlerimize çiçekler verdiler. Öğretmenler günü pastasının kesildiği programda ayrıca öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda bu yıl görev yapmaya başlayan okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımıza çiçek taktim edildi.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve minnetle andık. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından slayt gösterileri yapıldı. Öğrencilerin şiirler okuduğu programda öğretmenlerimiz tarafından "Atatürk'ün sevdiği şarkılar" seslendirildi.

Kas

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" kapsamında; birlik ve beraberlik içerisinde bir avuç da sen koy deyip okulumuzda sağlıklı beslenmek için yöresel lezzetlerimizden aşure pişirdik. Velilerimiz de emekleri ile katkı sağladığı etkinliğimizde aşurelerimizi yedikten sonra müzik eşliğinde oynadık.

Kas

12 Kasım Afete Hazırlık Günü kapsamında okulumuzda afete hazırlık tatbikatı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çoşkuyla kutladık. Okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirdiğimiz programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürümüz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kafkas halk oyunları, modern dans, ay yıldız gösterilerinin yapıldığı programda ayrıca slayt gösterisi, şiir ve müzik dinletileri yapıldı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğretmenlerimize yönelik "Akran Zorbalığı" konulu seminer çalışması yapıldı. Seminer çalışmasında; akran zorbalığının ne olduğu, yaygınlığı, nerelerde görüldüğü, zorbalık türleri, sonuçları üzerinde duruldu.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdik

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından velilerimize yönelik "Akran Zorbalığı" konulu seminer çalışması yapıldı.

Ekm

“Yangın Tahliye ve Söndürme Tatbikatını" başarıyla gerçekleştirdik. Yangın alarmının çalması ile birlikte tüm personel ile birlikte öğrencilerimiz kontrollü bir şekilde bahçedeki güvenli alana tahliyesi sağlandı. Ardından bahçede yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

May

Okulumuzda "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" ve "Kermes Programı" gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin halk oyunları ve modern dans gösterilerilerinin yaptığı programda okulumuz öğretmenleri müzik dinletisi yaptılar. Ayrıca kermese yönelik çeşitli standların açıldığı programımızda  okulumuz bahçesinde Motor Cross gezisi yapıldı.

Nis

Okulumuzda "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" programı gerçekleştirdik. Açılış konuşmasının yapıldığı programda, otizm'e dikkat çekmek amacıyla öğrencilerimiz tarafından  sahnede mavi kurdele açıldı.

Mrt

Okulumuzda “21 Mart Dünya Down Sendromu Günü Programı” gerçekleştirdik. Farklı okullardan da konuklarımızın olduğu programda herkes ellerine farklı renk çoraplar giyerek "Gerçek Dostlar Kromozon Saymaz. Down Sendromu Hastalık Değil Farklılıktır"  mesajı verildi. Isınma ve kaynaşma oyunu, okul tanıtım videosu ve down sendromlu öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları gösteren videoların gösteriminin ardından son olarak konuk öğrencilerle birlikte el sanatları atölyesinde “Ebru Sanatı Work Shop” çalışması yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.

Okulumuz toplantı salonunda yapılan "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programında" Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardında Öğretmenimiz Handan KUŞVURAN günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerimizin şiirler okuduğu programda video gösterimi yapıldı.

Mrt

Vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yılını kutlarken İstiklal Marşımızı bize armağan eden Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u da saygıyla andık.

Okulumuzda yapılan "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programında", Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Özel Eğitim Öğretmenimiz Murat ÇELİK günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Öğrencilerimizin şiirler okuduğu programda video gösterimi yapıldı.