Ekm

Erasmus Days günleri kapsamında "Creating Positive Behaviorus", "Alone In The World" ve "Art Therapy For Autism" başlıklı Erasmus Plus projelerimizin yaygınlaştırma çalışmaları amacı ile Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan etkinlikte standımız açtık.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimize yönelik "İhmal, istismar ve şiddet ile risk faktörleri, ihmal, istismar ve şiddetin yıkıcı etkileri" konulu seminer çalışması yapıldı.

Mrt

eTwinning projemiz olan, let's overcome the handicaps together adıyla yürüttüğümüz projemiz kapsamında okulumuzda 1. etkinliğimizden kareler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık. Okulumuz toplantı salonunda saat 10:00'da yapılan "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programında" Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardında Öğretmenimiz Handan KUŞVURAN tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Öğrencilerimizin şiirler okuduğu programda Tonguç PEŞMEN ve Özge KARA öğretmenlerimiz türküler söylediler.

Mrt

Vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılını kutlarken İstiklal Marşımızı bize armağan eden Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u da saygıyla andık. Okulumuzda yapılan "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programında", Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Songül BOLAT tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapdı. Ardından öğrenciler şiirler okudular.

Mrt

Okul Sağlığı Hizmetleri; öğrencilerin ve okul personelinin sağlığın değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanmasıve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilebilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür. Okul Sağlığı Öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul personelinin ruhsal,  bedensel ve sosyal açıdan tam bir iyilik halinde olmalarını hedefler.