Ock

Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu 2. ve 3. Kademe öğrencilerimiz ile Mersin Anadolu Ayşe Ecevit Masal Evi'ni ziyaret ettik. Ziyaretimizde öğrencilerimiz; masal anlatımı, geleneksel çocuk oyunları, ritim çalışması ve taş boyama etkinliklerine katıldılar.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğretmenlerimize yönelik "Siber Zorbalık " konulu seminer çalışması yapıldı. Seminer çalışmasında "siber zorbalığın ne olduğu, nedenleri, yaygınlığı, etkileri ve çocukların siber zorbalıktan nasıl korunacağı" üzerinde duruldu.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından velilerimize yönelik "Siber Zorbalık" konulu seminer çalışması yapıldı. Seminer çalışmasında "siber zorbalığın ne olduğu, nedenleri, yaygınlığı, etkileri ve çocukların siber zorbalıktan nasıl korunacağı" üzerinde duruldu.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından velilerimize yönelik "İletişim Becerileri" konulu seminer çalışması yapıldı. İletişim, empati, benmerkezci tutumlar, iletişim engelleri ve empati üzerinde durulan seminerde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğretmenlerimize yönelik "İletişim Becerileri" konulu seminer çalışması yapıldı. İletişim, empati, benmerkezci tutumlar, iletişim engelleri ve empati üzerinde durulan seminerde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ara

Rehber Öğretmenlerimiz farklı sınıflarda, öğrencilerimize yönelik " Akran Zorbalığı" konulu sınıf etkinlikleri yaptılar.

Ara

Rehberlik Servisimiz tarafından velilerimize yönelik " Akran Zorbalığı" konulu seminer çalışması yapıldı. Seminerde; Akran zorbalığının ne olduğu; yaygınlığı, nerelerde görüldüğü, türleri, neden olabilecek risk faktörleri ve sonuçları üzerinde duruldu.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından velilerimize yönelik "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" semineri düzenlendi.

Ara

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında Okul Hemşiremiz ( İlk Yardım Eğitmeni) tarafından personellerimize, velilerimize ve öğrencilerimize farkındalık eğitimi verildi.

Ara

Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı yapıldı. Öğrencilerimiz şiirler okuyup dans gösterileri yaptığı programda öğretmenlerimiz türküler söylediler.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin birlikte yaptığı Toroslar Çankaya İş Eğitimi Okulundaki programa okulumuzda katıldı. Öğrencilerimiz programda halk oyunları gösterisi yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Öğretmeni Zeki TOPAL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum öğretmenimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı münasebetiyle okulumuzda "Atatürk'ü Anma Günü" programı gerçekleştirildi. Programda öğrencilerimiz " 10 Kasım" konulu şiirler okudular. Slayt gösterilerinin de yapıldığı programda öğretmenlerimiz tarafından "Atatürk'ün sevdiği şarkılar" söylendi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni yapıldı. Günün anlam ve önemi belirten konuşmanın ardından öğrencilerimiz tarafından gösteriler yapıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu şiirlerin okunduğu programda slayt gösterisi yapıldı.